| Tijd | Inhoud |
|---|---|
| 09u00 | Voormiddagprogramma met pauze |
| 12u15 | Pauze met broodjeslunch |
| 13u00 | Namiddagprogramma met pauze |
| 16u15 | Afronding van de vormingsdag |
Voormiddaggedeelte
Namiddaggedeelte
Doelgroep
Zorgverleners die maaltijdbegeleiding geven en/of werken met personen met slikproblemen. De primaire focus ligt op ergotherapeuten, verpleegkundigen, verzorgenden, opvoeders, begeleiders, diëtisten, …
Sprekers
Anne-Sophie Beeckman
Anne-Sophie startte onmiddellijk na haar afstuderen als logopediste in AZ Maria Middelares (Gent), waar ze met de jaren een bijzondere passie voor slikproblemen ontwikkelde. Vanuit deze passie richtte zij een Postgraduaat dysfagie op voor afgestudeerde logopedisten. Zij doceert sinds een aantal jaar ook slikgerelateerde vakken aan bachelorstudenten Logopedie. Haar grote passie is kennis van slikproblemen delen met iedereen: van logopedisten tot verzorgenden, verpleegkundigen en ergotherapeuten!
Manon Langeraert
Manon werkt als neurologopediste heel nauw samen met ergotherapeuten! Manon heeft ervaring als zelfstandig logopedist, maar ook als logopedist in De Karrekol (tehuis voor volwassenen met een mentale beperking). Vanuit haar passie voor lekkere én veilige voeding voor mensen met slikproblemen, richtte ze samen met ergotherapeut Jonas Dierckens Treat your Eat op: samen maken ze de lekkerste slikveilige IDDSI 4-gerechten! Check zeker hun Instagrampagina om visueel te smullen!
Sabine Boerjan werkt sinds 2009 bij het Expertisecentrum Dementie Paradox als project- en trajectverantwoordelijke.
Ze is auteur van het boek “Als eten een zorg wordt: het maaltijdgebeuren bij personen met dementie” (Acco) en bezieler én lesgever van de opleiding Maaltijdcoach Dementie.
Kostprijs
Earlybirdtarief
Stageplaatsen: €165
Standaard: €185
Tarieven:
Stageplaatsen: €185
Standaard: €205